h

Nieuws uit 2009

29 december 2009

Uitnodiging aan SP leden Brunssum voor het bijwonen van het XVI partijcongres

Op 30 januari van het volgend jaar heeft de SP in de Nieuwe Luxor in Rotterdam haar XVIe partijcongres. Op het congres wordt de stand van zaken met betrekking tot het land, de wereld en de partij opgemaakt en wordt het startsein gegeven voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart.

Lees verder
29 december 2009

Marktwerking Thuiszorg: aanbesteding niet langer verplicht

Dat marktwerking funest is voor de thuiszorg is niemand onbekend aangezien de praktijk de theorie inmiddels heeft achterhaald. Het is daarom dan ook niet verwonderlijk dat in het onlangs gevoerde debat over de wet (lees: De Wet van Kant) van de SP-fractievoorzitter Agnes Kant een meerderheid zich uitsprak om de marktwerking uit de thuiszorg te halen.

Lees verder
20 december 2009

“65blijft65”

Als iets met regelmaat geschiedt over een langere periode dan noemen we dat een traditie. Het actie voeren gaat de Brunssumse SP afdeling goed af en aangezien het voor de inwoners van Brunssum weer bekend is dat iedere laatste Zaterdag van de maand door onze afdeling acties gepland staan kunnen we zo langzaam aan weer spreken over een hervatting van deze ‘traditie’. Veel inwoners weten ons inmiddels te vinden en dat is ook niet zo verwonderlijk aangezien onze afdeling een ‘strategische’ locatie heeft gekozen voor haar acties namelijk de overgang vanuit de ‘nieuwe’ markt naar het winkelcentrum.

Lees verder
28 augustus 2009

Buitenringtour

buitenringSP maakt buitenring-tour

Lees verder
29 juli 2009

Actie 65 blijft 65

actie 65 blijft 65SP Brunssum voert actie 65blijft65

Lees verder
29 juli 2009

voor wie het niet vergeten kan...

onlangs konden we dankzij L1. nog eens terugzien op de grote acties in Schinveld.

Lees verder

Pagina's

U bent hier