h

Nieuws uit 2013

23 december 2013

Kandidatenlijst raadsverkiezingen 19 maart 2014

1. Katinka Coenen- Klingbemden

Lees verder
29 november 2013

Ledenvergadering 19 november

Sp brunssum doet mee.Voorzitter/Fractie

Lees verder
30 oktober 2013

Zorg is een recht !!

Zaterdag 26 oktober stond SP Brunssum met een informatiestand in het centrum.
marktactie 26 okt.

Lees verder
30 september 2013

Marktactie 21 september.

Zaterdag 21 september waren wij weer aanwezig in het centrum van Brunssum met onze stand.
Het thema wat we deze keer gekozen hadden om met mensen in gesprek te raken ging over
de bezuinigingen van de regering.
markt 21 sept.

Lees verder
20 september 2013

21 SEPTEMBER: BASTA, NU DE OMMEZWAAI

Met groot enthousiasme is er vanuit de afdelingen gereageerd op het besluit van de landelijke partij om deel te nemen aan het protest op 21 september in Amsterdam. 99 afdelingen hebben samen 200 duizend flyers besteld om dit weekend op pleinen en markten uit te delen en mensen uit te nodigen om met ons mee te gaan naar Amsterdam. Daarnaast krijgen al onze leden een Tribune met de oproepflyer en wordt de flyer ook verspreid via onze stand op de Ouderenbeurs in Utrecht komende week. Kijk op sp.nl/basta. voor het laatste nieuws en laat daar weten dat je van de partij bent.
Ondertussen wordt duidelijk dat het 21-septemberprotest steeds meer het begin van de ommezwaai wordt. Zo maakte FNV-voorzitter Heerts bekend dat de vakbonden op 30 november een dag van protest organiseren. De punten van onvrede komen ons bekend voor: de bezuinigingen, de nullijn voor de ambtenaren en het over de schutting kieperen van beleidsverantwoordelijkheden richting gemeenten zonder dat die daar voldoende budget voor krijgen.
De eerste afdelingen van waaruit bussen vertrekken hebben zich inmiddels gemeld: Almelo, Assen, Den Haag, Deventer, Doesburg, Drachten, Enschede, Heerenveen, Heerlen, Hengelo, Joure en Sittard-Geleen. Geef zo snel mogelijk aan ons door als jouw afdeling ook busvervoer geregeld heeft: fjhoogendam@sp.nl. Zoals eerder aangegeven is het reizen per trein ook een aantrekkelijke optie voor grotere groepen.

Lees verder
20 september 2013

Marktacties Brunssum

As zaterdag 21 september zal de SP weer in het centrum van Brunssum staan om de burgers te woord te staan. De komende maanden zult u ons regelmatig zien staan in het centrum en wel op zaterdag 26 okt-23 nov en 21 dec. centrumactie aug. 13

Lees verder

Pagina's

U bent hier