h

Leden

Zonder leden geen partij. Veel meer nog dan voor andere partijen geldt dat voor een actieve beweging als de SP. De SP is namelijk niet alleen rond de verkiezingen actief, maar altijd. Wij zijn denkers èn doeners. De SP afdeling Brunssum draait volledig op vrijwilligers, die er samen hard aan werken hun stad socialer maken. Wij kunnen extra helpende handen altijd goed gebruiken.

Wie zoeken wij?

Mensen, man of vrouw, jong of oud, om de SP in Brunssum verder te versterken. Dat kan op allerlei gebieden en manieren, afhankelijk van jouw specifieke interesse, vaardigheden en de tijd die je te besteden hebt.

Wat bieden wij?

Bovenal een gezellige omgang met alle anderen die voor SP actief zijn. Verder bieden we de mogelijkheid je verder inhoudelijk te verdiepen. Daarvoor organiseren we regelmatig scholingen. Kortom: vrijwilligerswerk bij de SP is samen hard aan de slag, maar je krijgt er ook wat voor terug!

Wat kan ik doen?
  • Wil je in je eigen wijk aan de slag met een bepaald onderwerp? Bel of mail dan met de contactpersoon van jouw stadsdeel.
  • Op deze site vind je een vacaturebank met een overzicht van stedelijke taken - van schrijver tot knutselaar - waar we hulp bij kunnen gebruiken.
  • Wil je 'iets' doen voor de SP in Brunssum, maar je weet nog niet precies wat? Neem dan contact op met onze afdelingsvoorzitter om samen de mogelijkheden te bespreken.

U bent hier