h

Algemene Ledenvergadering 6 september

30 augustus 2021

Algemene Ledenvergadering 6 september

Het is de taak van elke afdeling om één keer in de twee jaar een ledenvergadering te organiseren voor de verkiezing van een nieuw afdelingsbestuur. Alle leden die dat willen mogen hun stem uitbrengen. Ook mag iedereen zichzelf verkiesbaar stellen voor het bestuur. Daarbij worden er een voorzitter en een organisatiesecretaris in functie gekozen door alle aanwezige leden. Tom Lurken stelt zich daarbij opnieuw kandidaat als voorzitter en Brigitte Arts-Robeerts als organisatiesecretaris. Johan Arts en Marcel Schrijen stellen zich beide kandidaat als algemene bestuursleden.

 

Het zal u ook niet ontgaan zijn dat er in maart 2022 gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden waaraan de SP afdeling Brunssum van plan is mee te doen. Waar wij erg belang aan hechten is de input van onze leden voor het verkiezingsprogramma en dus mag op de ledenvergadering iedereen die dat wil hierover meedenken met ons. Dus wat is goed in Brunssum en wat vindt u dat er nog verbeterd kan worden? Ten tweede draagt het bestuur bestuurslid Johan Arts als nieuwe lijsttrekker voor naar aanleiding van het afscheid van onze huidige fractievoorzitter Katinka Coenen. Ook daarin heeft u als lid een stem. Wij vergaderen fysiek, waarbij we ervan uitgaan dat dit veilig kan aangezien de meesten nu volledig gevaccineerd zijn.

 

Locatie: oude gemeentehuis, Lindeplein 2a

Datum en tijd: maandag 6 september, 19:30 uur

 

Wilt u graag aanwezig zijn, bel of app dan naar 06-57245904 of stuur een mail naar tom_lurken1990@hotmail.com. Wij zien u graag verschijnen.

 

Namens het bestuur,

 

Tom Lurken

Voorzitter SP Brunssum

Reactie toevoegen

U bent hier