h

SP Brunssum - Ledenvergadering

5 mei 2017

SP Brunssum - Ledenvergadering

Beste mensen,

Zet alvast in uw agenda:

WAT:  SP BRUNSSUM -LEDENVERGADERING

WANNEER: 14 JUNI 2017

WAAR: Trefcentrum Treebeek, Maanstraat 20, Brunssum

TIJD: 19.00 – 21.30 uur

Beknopt programma:

In het eerste gedeelte van deze avond, is Jasper van Dijk, Tweede Kamerlid voor de SP , onze spreker. Hij is woordvoerder Sociale Zaken, Integratie en Migratie. Als begenadigd spreker zal Jasper het hebben over armoede in Nederland en de voorkoming/bestrijding ervan. In het tweede gedeelte hebben we het over de staat van de afdeling, en wordt er een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Het huidige bestuur is dan ook verheugd om de volgende nieuwe kandidaten voor te dragen:

Voorzitter: Helena Schrijen

Bestuursleden: John Kusters; Tom Lurken; Rob Beckers; Mick Tamerus; Marcel Schrijen; Andreas Mouratidis en Katinka Coenen(als fractievoorzitter hoeft zijn niet gekozen te worden als bestuurslid).

Ook u kunt zich kandidaat stellen als bestuurslid, maar daarnaast is het nog belangrijker dat wij meer actieve leden krijgen! Dit in het belang van het (voort)bestaan van de afdeling en de deelname aan de raadsverkiezingen voor volgend jaar!

In mei zullen dan ook de genoemde kandidaten bij u langs komen en vragen of u op de ledenvergadering komt en/of iets kunt bijdragen aan de afdeling. We hopen dan ook dat u hen hartelijk zult ontvangen. Maar als u nu al zeker weet dat u op 14 juni wilt komen dan kunt u dit ook al melden via email marcel-helena@ziggo.nl.

Wilt u zich aanmelden als kandidaat bestuurslid dan kan dat bij katinkacoenen@outlook.com.  (voor 28 mei) Of in de avonduren telefonisch op 06-44011528.We hopen u te zien en te spreken op 14 juni!

Met strijdbare groet, namens het bestuur van SP Brunssum.

Reactie toevoegen

U bent hier