h

Campagne medewerkers gezocht

9 februari 2017

Campagne medewerkers gezocht

Beste mensen,

 

Op 15 maart  is het weer zover. Dan mogen wij weer gaan stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen.

 

Het verkiezingsprogramma van de SP is voor de 80% van Nederland die de afgelopen 10 jaar heeft ingeleverd.

“Voor hen willen wij een inhaalslag; hogere lonen, meer banen en toegankelijke scholen en zorg”: zegt SP-leider Emile Roemer.

Dit zijn de belangrijkste voorstellen in het verkiezingsprogramma van de SP:

  • Er komt een Nationaal Zorgfonds en we schaffen het eigen risico af. Ouderen houden de keuze voor een beschermende woonomgeving in een verzorgingshuis.
  • We presenteren een investeringsplan voor Nederland.

Wij verhogen het minimumloon, de AOW-uitkering en het sociaal minimum. En wie wil, krijgt met 65 jaar AOW. Via de kassa’s van de winkels wordt dit geld weer direct de economie ingepompt.

  • Multinationals gaan voortaan gewoon belasting betalen.

We voeren een extra belasting in voor miljonairs en verlagen de lasten voor mensen met een middeninkomen en lager inkomen.

  • We verlagen de huren en bouwen meer betaalbare huurwoningen. Huurders krijgen meer te zeggen over hun woning en hun buurt.
  • Iedere student moet kunnen rekenen op en studiebeurs. We maken de klassen kleiner en zorgen dat elke jongere een vak kan leren.
  • We gaan meer SAMEN leven in plaats van langs elkaar heen. Op school, in de buurt en op het werk. De menselijke maat wordt het uitgangspunt.

 

 

Het uitgebreide verkiezingsprogramma kun je downloaden via SP-net.

 

Net zoals de 155 andere SP afdelingen in het land gaan wij als SP Brunssum met dit verkiezingsprogramma de komende tijd campagne voeren.

 

Op zaterdag 18 februari, 4 maart en 11 maart staan wij in Brunssum en wij zoeken nog campagnemedewerkers die ons 1 of meerdere keren willen helpen. Het duurt van 10.00 uur tot 12.30 uur waarna wij een kopje koffie gaan drinken.

Draag je de SP een warm hard toe en lijkt het je leuk om ons te helpen ?

Aarzel dan niet en neem dan contact op voor meer informatie met Katinka Coenen (email: katinkacoenen@outlook.com) of met John  Kusters (tel.0648968651 of mail:johnkusters1@hotmail.com)

 

 

 

             #PAKDEMACHT     #KLAAROMTEKNOKKEN

Reactie toevoegen

U bent hier