h

Provinciale Statenverkiezingen “Reken af!”

5 maart 2015

Provinciale Statenverkiezingen “Reken af!”

Foto: T.Hurkens / SP Brunssum

Op 18 maart heeft u het voor het zeggen! Het is tijd om af te rekenen met dit kabinet van VVD en PvdA!

Zo waren wij, SP afdeling Brunssum-Onderbanken, afgelopen zaterdag te vinden in het centrum van Brunssum op onze vaste plek boven aan de Schiffelerstraat naast de AH. Ondanks de gure wind waren er genoeg bezoekers in het centrum waaraan wij een flyer konden aanbieden met de belangrijkste programmapunten van SP Limburg.

Waar SP Limburg zich sterk voor maakt in de provincie is dat de SP, samen met gemeenten, de kans op werk wil vergroten en armoede en ongelijkheid wil  bestrijden. De mensen moeten toegang hebben tot goede voorzieningen en in een gezonde leefomgeving kunnen wonen. En SP Limburg wil de gemeenten ondersteunen bij het bieden van goede zorg.

Een stem op de SP telt driedubbel

De Provinciale Statenverkiezingen zijn aan de ene kant normale verkiezingen, want het zijn verkiezingen voor de provinciale parlementen die dicht bij huis dingen regelen. Aan de andere kant zijn het ook bijzondere verkiezingen. Want degenen die in de provincies gekozen worden, kiezen op hun beurt weer de leden van de Eerste Kamer waarin het huidige kabinet nu maar steeds net genoeg steun krijgt voor haar bezuinigingen en verslechteringen van het beleid en daar kunnen we dus op 18 maart een eind aan maken.

Door:

  1. SP wordt sterker in de Provincie

  2. Door winst in de Provincie zorgt U voor een grotere SP in de Eerste Kamer

  3. Met een stem op de SP geeft U aan het huidige kabinet een rode kaart en stuurt U het naar huis.

 

Voordat het 18 maart is gaan we nog verder met campagne voeren en daarom kunt U ons op 7 maart, vanaf 10.00 uur aantreffen in/rondom het winkelcentrum in Schinveld en

14 maart staan wij weer met onze marktkraam in centrum Brunssum.

Wilt U ons komen helpen met deze verkiezingscampagne of wilt U zich anderszins inzetten voor de SP ? Neem dan contact op met John Kusters, afdelingsvoorzitter SP Brunssum – Onderbanken. U bereikt hem via telefoonnummer 06-48968651 of per email: johnkusters1@hotmail.com.

 

Reactie toevoegen

U bent hier