h

Thema-avond: Domineert de rechtse media de ideeën over de SP

24 juni 2012

Thema-avond: Domineert de rechtse media de ideeën over de SP

Dinsdag 19 juni jongstleden heeft de SP afdeling Brunssum weer een thema-avond
Georganiseerd. Deze keer ging het over het beeld dat de buitenstaanders hebben over
de SP. En hoe wordt dit beeld gevormd door de media; met name de rechtse geschreven pers zoals het weekblad Elsevier. Dit blad schrijft regelmatig artikelen over de ideeën/
standpunten van de SP die op een geheel ondoordachte wijze onderuit proberen te halen
terwijl zij, net als ieder ander weldenkend mens; weten dat de SP NOOIT iets roept om te
scoren maar alleen iets zeggen als het onderzocht is en er een beter alternatief aangeboden kan worden.
themaavond 17 juni2012

De gastspreker van deze avond, Andy Dijkstra (SP regiovertegenwoordiger Zuid Limburg) was een zeer bevlogen spreker die de aanwezigen regelmatig wakkerschudde met zijn spitsvondige verklaringen/opmerkingen. Daardoor liet hij ons op een frisse;nieuwe manier naar de dingen kijken.
Iedere aanwezige werd door deze ervaren gespreksleider aan het woord gelaten wat de avond een zeer open karakter gaf; waarbij ook wel eens voorbij gegaan werd aan het thema
van de avond maar dat risico loop je altijd als een een groep SP-leden in een ruimte bij elkaar zet. Dan moet er wel eens af en toe ruimte gegeven worden aan een andere discussie.
1 Introducee was deze avond zo goed bevallen en enthousiast geworden dat hij ter plekke lid is geworden van de SP. De voorzitster zal binnenkort bij hem op bezoek gaan en hem officieel welkom heten.

Deze wederom geslaagde avond werd tegen tien afgesloten met een drankje aan de bar waar ruim voldoende gelegenheid was om na te praten.

Bij deze willen we Andy Dijkstra nogmaals danken voor zijn belangeloze bijdrage aan deze avond.

U bent hier