h

Wijkwandeling Klingbemden ivm aanleg brug.

26 mei 2011

Wijkwandeling Klingbemden ivm aanleg brug.

    Afgelopen zaterdag 21 mei heeft er een wandeling plaatsgevonden op initiatief van enkele bewoners van de Klingbemden. Hierbij was de raad en het college B&W uitgenodigd.

    De wandeling was bedoeld om de bewoners te informeren over de brug die zal worden aangelegd ivm de aanleg van de Buitenring. De brug zal regelrecht aansluiten op de Klingbemden.
    Vele bewoners zijn bang dat de rust in de wijk zal verdwijnen met de komst van de brug door al het verkeer die gebruik zullen maken van de Buitenring. Men is bang dat de groene strook in de wijk zal verdwijnen en er lawaaioverlast zal komen.
    De opkomst zaterdag was hoog: ong. 100 bewoners waren aanwezig. Er werden vele vragen gesteld aan Dhr. Geurts, de wethouder die verantwoordelijk is voor de aanleg van de Buitenring en de brug. Natuurlijk was de SP ook aanwezig om zich solidair te tonen met de bewoners.
    Inmiddels hebben de bewoners van de Klingbemden een brief van Dhr. Geurts ontvangen waarin hij aangeeft dat de nadere uitwerking van het plan voor de brug in overleg met de Provincie wordt besproken. Daarbij heeft hij de initiatiefnemers van de wandeling uitgenodigd om mee te praten over verbeteringen van het plan.

U bent hier