h

Van de Voorzitter

14 maart 2009

Van de Voorzitter

Eindelijk is het dan zover: De nieuwe informatie voorziening voor de leden van Brunssum en Onderbanken is gestart. We gaan jullie snel bijpraten via deze webpagina en bij de tribune komt zovaak als mogelijk is een inlegvel met de toepasselijke naam: SP BrOn

De bedoeling is dat we jullie zoveel mogelijk via de SP BrOn op de hoogte willen houden van waar we mee bezig zijn. We kunnen niet beloven dat de SP BrOn elke maand kan worden uitgegeven, maar we proberen jullie zo goed mogelijk bij te praten

Op dit moment zijn we heel hard aan het werk om de organisatie van de afdeling op orde te brengen.We willen regelmatig in het centrum te zien zijn met het uitdelen van de ZO-krant-en met akties zoals momenteel met het verzamelen van handtekeningen tegen de verkoop van het energiebedrijf Essent.

Daarnaast willen we ook weer regelmatig, in de vroege avond, Buurten in de Buurt. We gaan weer vaker langs de deur, praten en peilen hoe de leefsituatie is in de buurt.. Zo weten we wat er speelt onder de bevolking van Brunssum en Onderbanken en kunnen we beter opletten.

Ook zijn we de waakhond van het gemeentelijke beleid!

Heel belangrijk voor ons is hoe jullie als leden denken over bepaalde zaken. We waren dan ook heel blij dat er op de ledenbijeenkomst van 5 februari 28 leden aanwezig waren en dat op onze eerste echte ledenbijeenkomst!

De betrokkenheid van onze achterban is voor het bestuur van belang om de juiste koers te varen voor een socialer en beter beleid in de toekomst!

Dus als jullie ideeën of vragen hebben is dat altijd welkom!

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur

Katinka Coenen, voorzitter.

U bent hier